Megsütjük a paprikákat, majd mikor már szenes egy zacskóba rakjuk 5-10 percre, hogy megpuhulhasson. Meghámozzuk, eltávolítjuk a magházukat, majd felaprítjuk a húsát. Miko
Kenyértésztát késztünk, majd az elkészített masszát 4 egyenlő nagyságú cipócskára szedjük szét, 4 - 5 percig állni hagyjuk, majd félujjnyi vastagságú lepényeket formálunk
Egy tálban elkeverjük az élesztőt a vízzel, a liszttel és az olajjal. Beletesszük a felaprított sóskát, fokhagymát és petrezselymet, majd addig pihentetjük, amíg megkel.
A lisztet az élesztővel langyos vízzel, cukorral, olivaolajjal 5 percig dagasztjuk, majd letakarva 30 percig kelesztjük. A megkelt tésztát kerek formára nyújtjuk, rákenjü
Egy tálba belekeverjük a túrót, a tejet, az olaj és a só felét, majd ezekhez öntjük hozzá a lisztet és a sütőport, ezután tésztává gyúrjuk. Amikor összeállt a tészta, kin
A lisztet összekeverjük a sóval, a közepébe mélyedést csinálunk, ide tesszük a szétmorzsolt élesztőt és hozzáöntünk fél csésze (kb. 1,25 dl) langyos vizet és az olajat. A
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészből t
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót és az élesztőt, majd a közepére készítsünk egy kis mélyedést. Ebbe az üregbe tesszük bele az olajat és a vizet, majd az egészből t
Ugrás a lap tetejére >>