Lisztből, tejből, tojásból közepesen sűrű palacsintatésztát készítünk, habverővel habosra dolgozzuk, és kevés cukorral, sóval ízesítjük. Egy kevés felhevített olajon véko
Először kisütjük a palacsintákat, amiket cukor nélkül készítünk el. Ezután az összenyomott halat, főtt répát, gombát és paprikát összekeverjük, majd a fűszerekkel ízesítj
Habverővel sűrű palacsintatésztát keverünk lisztből, tejből és tojásból, majd kevés cukorral és sóval ízesítjük. Palacsintasütőben, kevés felhevített olajon vékony palacs
A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk. Forró olajon üvegesre pároljuk a hagymát, a tűzről levéve belekeverjük a fűszerpaprikát és hozzáadjuk a húst. Felöntjük vízz
Pörköltnek megcsináljuk a húst, összevágjuk és a pörkölt lé felét ráöntjük. Tejföllel, fűszerekkel ízesítjük és jó sűrűre főzzük. Megtöltjük a palacsintákat, szélüket beh
Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, meghintjük egy kevés pirospaprikával, majd rátesszük a kockára vágott, megmosott borjúhúst. Kevés sóval íze
A tészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd megsütjük belőle a palacsintákat. Eközben a narancs levét a csokival és a tejszínnel főzni kezdjük. A palacsinták egyik
Egy tojást és a másik tojás fehérjét összekeverjük a liszttel és kevés sóval, majd hozzáadjuk a tejet és a zsíron megpirított, sózott és borsozott káposztát. Ezután vékon
Ugrás a lap tetejére >>