A fokhagymát finomra vágjuk. a csilit félbevágjuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Mindkettőt összekeverjük a mézzel, a sűrített paradicsommal, a sake-val, a szójaszósszal és
Tésztát készítünk, lisztből, tojásból, sóból, kevés vízből, kisodorjuk, kockákra vágjuk, és megfőzzük. A burgonyás felkockázzuk, és a hagymával, fűszerekkel együtt megpir
Amíg a tésztát puhára főzzük, egy serpenyőben megpirítjuk vajon a szalonnát, hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a gulyáskrémet, a tejszínt és a reszelt sajt felét. Am
Előkészítés: Vizet forralunk a tészta főzéshez. A meghámozott gyömbért lereszeljük. A megtisztított újhagymát kisebb darabokra vágjuk. Elkészítés: Felforrósítjuk a zöldfű
A felaprózott mogyoróhagymát, gyömbért, fokhagymát és a garnélákat olajban megpirítjuk, majd felöntjük a vízzel elkevert keményítővel. Ezután belekeverjük a szószokat és
A tésztát megfőzzük. A gyümölcsöket megmossuk, és felkockázzuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a mézzel, vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal, maj
Öntet hozzávalóit keverjük össze egy kis tálba.
Forraljunk enyhén sós vizet, és főzzük ki a tésztát. Még melegen tegyük tálba, és öntsük rá az öntetet. Hagyjuk kihűlni.
A laskatésztát tepsibe tesszük, és sütőben megpirítjuk. Utána sós vízben megfőzzük. A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, és a kettőt együtt megpirítjuk. Sózzu
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom