Töltelékhez forraljunk sós vizet, és főzzük meg benne a csirkehúst. Turmixoljuk össze a spenóttal, sonkával, és a hagymával. Keverjük bele a szegfűborsot, sajtot, tojást, és ízesítsük.
Tésztát nyújtsuk ki vékonyra, és szaggassunk ki belőle 5 cm-es köröket. Tegyünk tölteléket a közepére. Hajtsuk és nyomkodjuk össze. Főzzük ki sós vízben.
Forraljuk össze a fokhagymát, tejszínt, tegyük bele a sajt felét, gombát, és ízesítsük. Öntsük a tésztára. Szórjuk meg parmezánnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom