Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy tálba és belekeve
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, és a kínai gyömbérrel forró olajon 2-3 percig sütjük. A kagylót beleforgatjuk és 6-8 percig pároljuk.
A csilipaprikát a citromlév
A paradicsomot megmossuk és apróra felkockázzuk.
A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük, majd alaposan összedolgozzuk még melegen a vajjal. Ezután adagoljuk a
A kagylókat sós vízben megmossuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk. 1 pohár vizet öntünk egy fazékba, beletesszük a kagylókat, és add
Egy tálba tesszük a hártyáiktól is megtisztított citrusokat és a menta felét. Egy másik tálban összekeverjük a maradék mentát a gyümölcslevekkel, a paprikával, sóval és k
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a csilivel, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekrénybe
Keverjük össze a mogyoróolajat, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. A garnélarákokat forgassuk bele. Félliter olajat melegítsünk fel egy serpenyőben, és amikor elég f
A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben.
A garnélákat a nyársra húzzuk, a csilis-fokhagymás krémmel megkenjük. A nyársakat addig sütjük, m
Ugrás a lap tetejére >>