Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A mártást a rákokra kenjük, és
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A satay mártással a rákokat meg
2 evőkanál édes csilimártást keverjünk össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekrényben hagyjuk pi
A vajat jól dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel.
A megmosott és lecsöpögtetett rákokat az olívaolajon egy nagy lábasban negyed óra ala
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A rákalaplevet beletesszük, felforraljuk, és a ramen tésztát is hozzáadjuk. Lefedve 2 per
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A spárgát egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, összekeverjük, hogy az olajjal jól bevonja. A spárgát egy tepsibe lerakjuk, meg
A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük, a forró vajat belecsorgatjuk, és amíg a gép forog az olajat is belecsorgatjuk. A cayenne-borssa
A rákot felaprítjuk, és a hozzávalókkal jól összekeverjük. Lehűtve tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>