Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturmixoljuk. Ez
Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturmixoljuk. Ez
Egy tálban összekeverjük a gyömbért, az ecetet, a cukrot, a chilit és a felcsíkozott medvehagymát. Az osztrigát tálra tesszük, meglocsoljuk ezzel a keverékkel, és már kín
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni mustárt, a fokha
A nyársakra tűzzük a garnélát, a félbevágott paradicsomot, a felszeletelt paprikát, a fokhagymát és a gombákat. Egy tálban összekeverjük az összepréselt fokhagymát, a vaj
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megkenünk egy tepsit 2 evőkanál olajjal, beletesszük a babérleveleket, és a rákokat. A maradék olajat, a kenyérmorzsát, a petrezselymet,
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az eceteket, a szószt, a bort, a borsot és a felaprózott mogyoróhagymákat. Ezután az osztrigákat eloszlatjuk a tányérokon, majd megl
A rákokat és a homárt 200 fokon 10 percig pirítjuk. Majd a páncélokat egy lábosba tesszük, vízzel felöntjük, és lassú tűzön 20 percig főzzük, és a habot leszedjük a tetej
Ugrás a lap tetejére >>