Először az olajon a kolbászt és a sonkát süssük meg, majd tegyük egy kikent sütőedénybe. Ennek a zaftjában üvegesre pároljuk az összevágott hagymát, majd hozzákeverjük a felaprított paprikát és zellert és a zúzott fokhagymát. Néhány percig süssük és ezt is rakjuk a sütőedénybe.
Ezután a paradicsomot a levével együtt dolgozzuk össze levessel, a rizzsel és a paprikával. Sóval, borssal, kakukkfűvel és őrölt paprikával fűszerezzük. Ha felfőtt takarékon rotyogtassuk 3 percig, majd kanalazzuk a kolbászos keverékhez. Letakarva előmelegített sütőben háromnegyed órán át pároljuk. Ezután rakjuk rá a rákokat és 10 perc alatt készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom