Az összes fűszert felaprózzuk, a kagylót pedig felszeleteljük. Egy tálban összekeverjük a bort, kevés ecetet, a fűszereket és a felaprózott hagymát. Végül a kagylóhúst el
A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, és a kínai gyömbérrel forró olajon 2-3 percig sütjük. A kagylót beleforgatjuk és 6-8 percig pároljuk.
A csilipaprikát a citromlév
A kagylókat sós vízben megmossuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk. 1 pohár vizet öntünk egy fazékba, beletesszük a kagylókat, és add
Egy tálba tesszük a hártyáiktól is megtisztított citrusokat és a menta felét. Egy másik tálban összekeverjük a maradék mentát a gyümölcslevekkel, a paprikával, sóval és k
Egy tepsit olajjal kikenünk, majd beletesszük a kagylókat, ráöntjük a bort és a citromlevet. Lefedjük, és 200 fokos sütőben 20 percig sütjük. Ezután ráöntjük a tejszínt é
Facsarjuk ki a lime-ot, majd keverjük el a levét a créme légére-rel. Keverjük bele a tojássárgáját a szószba. Ízesítsük frissen őrölt borssal, sóval, csipetnyi cayenne-i
Elkészítési idő: kb 45 perc és 30 perc áztatás
Energiatartalom: 708 kcal/2972 kj adagonként
A kagylókat alaposan mossuk le, és szedjünk le mindent, ami a héját borítja.
A tejszínt és a tojást gőz felett habosra keverjük, majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, sózzuk, borsozzuk, a citrommal ízesítjük. A kagylókat eloszlatjuk a tányérokon,
Ugrás a lap tetejére >>