A fejes salátát megmossuk, lecsepegtetjük és néhány levelét félretesszük. A finomra vágott hagymát, bazsalikomot és citromfüvet összekeverjük a citrom levével és az olajj
A csirkét sóval, és borssal bedörzsöljük. Két citromot karikára vágjuk, és a csirkék belsejét kibéleljük vele. A másik két citrom héját lereszeljük, a húsát kis kockára v
A csirkeaprólékot vágjuk apróbb darabokra, és sózzuk be. Forró olajbon forgassuk meg, borsózzuk, és annyi vizet öntsünk rá, hogy ellepje a húst.
Addig pároljuk, amíg a
A jól megtisztított, megmosott és feldarabolt jércét a megtisztított fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk olívaolajjal, alá és köré rakjuk a
A pulykamell filét süsd meg 1 teáskanál olajon, majd ízesítsd sóval, borssal. Add hozzá a tejfölt és a kapribogyót, tedd bele a karikákra vágott citromot, és forrald össz
Ujjnyi csíkokra vágd a pulykamellet,körbe sózd,borsozd,szórd be reszelt citromhéjjal.Csorgasd rá az olajat,a citromok levét fél órát hagyd állni.Közben az almákat mosd me
Csirkemelleket közepüknél vágjuk félbe. Vágjuk össze finomra a bazsalikomot. A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg, és hagyjuk pár percig állni, mielőtt össze
Melegítsük fel az olajat és a csirke mindkét oldalát süssük meg 10 perc alatt. Adjuk hozzá a hagymát és pároljuk puhára. Locsoljuk meg a narancs-és citromlével. Fedjük le
Ugrás a lap tetejére >>