Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
A szalonnát és az egyik hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a fokhagymával és a szalonna felével megtűzdeljük a pulykát. Tepsibe tesszük, aláöntjük a bort, mellétesszük
A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd félig átsütjük az olajban. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott gombát, és az egészet puhára sütjük. A végén beletesszük a felkarik
Vágd fel a húst úgy 3-4 cm- es kockákra. Tisztítsd meg a répát és a hagymát, előbbit karikázd fel, az utóbbit negyedeld.
Kenj meg arasznyi bambuszpálcákat (vagy hurkapál
Elkészítése ugyan az, mint a csirkepörköltnek, csak itt pulykahúst használunk.
A pulykamellet apróbb kockára vágjuk,felhevített 3 dkg (1ek) Rama margarinon megpirítjuk,hozzáadva a lecsepegtetett gombát,végül a mexikói zöldségkeveréket,amit a KNORR G
A füstölt húst és a paradicsomot kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a gombát vékonyan felszeleteljük. A pulykamellet szeletekre vágjuk, és felteke
A feldarabolt pulykát jól fűszerezzük meg sóval és borssal. A vajban pirítsuk meg, majd locsoljuk meg egy kis almaborecettel. Helyezzünk rá fedőt és takarékon negyed órán
Ugrás a lap tetejére >>