A combot olajon pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymákat. Ezután felöntjük a sörrel, a húslevessel és a paradicsompürével, belekeverjük a borsot, a szegfűs
A combot és a petrezselymet 1,5 liter sós vízbe tesszük, a borssal ízesítjük, majd forralni kezdjük. 45 perccel később hozzáadjuk a feldarabolt répát és zellert, majd néh
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
Tűzdeljük meg a pulykamellet a vékony szalonnacsíkokkal, majd sózzuk és borsozzuk meg. Tekerjük az egészet alufóliába, és közepesen meleg sütőben süssük készre. Pirítsuk
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Ízlés szerint sózzuk.
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a f
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet. Adjuk hozzá a gombát, a paradicsomot szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd
Ugrás a lap tetejére >>