Először a zöldségeket készítjük elő, ehhez a spárgát meghámozzuk, forrásban lévő, sós vízbe helyezzük, öt perc alatt megfőzzük, és hideg vízzel leöblítjük. A mogyoróhagym
Belül sóval bedörzsöljük a kacsát. Máját, zúzát, háját ledaráljuk, és morzsával összeaprózott petrezselyemmel, egy felvert tojással, szalonnadarabokkal, és fűszerekkel ös
A tojásokat felverjük, majd a tejjel elkeverjük. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott zsemlét. Hozzáadjuk a lereszelt gyömbért, a felaprított petrezselymet, a citromlevet,
A kacsamellekbe zsebet vágunk, majd megtöltjük a felaprózott zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk, és megtűzzük. Ezután olajban megpirítjuk őket, majd 10 percig pároljuk, és t
A feldarabolt hagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a cukorral, és készre pároljuk. Ekkor beletesszük a szójaszósz felét, sózzuk, majd ha valamennyire kihűlt, a kacsa hasü
Húst rozmaringgal bedörzsöljük, olajban pár napig pácoljuk. Sütőtököt kockára vágjuk. Kevés vajat egy serpenyőbe teszünk, tököt kicsit lepirítjuk. Hozzáadjuk a birsalma-k
Kacsa fejét, lábát eldobjuk. Az egészet fokhagymás-babérleveles vízben 20 percig abároljuk. Belsejébe sót szórunk és szalonnával megtűzdeljük. Kívül is megtűzdeljük szalo
Vadkacsát bedörzsöljük a fűszerekkel, és megtömködjük szalonnacsíkokkal. Agyagot tapasztunk rá, majd vastag, égetett parázsba ágyazzuk. 20 perc múlva megforgatjuk. Ha kés
Ugrás a lap tetejére >>