A felszeletelt almát vajon megpároljuk, a fácánt besózzuk, szalonnával befedjük, majd megkötözzük. Így megpirítjuk, majd lefedve egy órát pároljuk úgy, hogy közben mindig
Fácán kívül-belül bedörzsöljük a fűszerekkel, az ehető belsőségeket visszatesszük. Gerincet, combot beszurkáljuk, majd megtűzdeljük szalonna és fokhagymadarabokkal. Fóliá
A fácán belsejét sózzuk, borsozzuk, a paprikával bekenjük, kívülről pedig a kakukkfűvel dörzsöljük be, majd az egészt befedjük a szalonnával. Így a megolvasztott vaj felé
A húst besózzuk, az almát és a kenyeret felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk, a másik hagymát pedig apróra vágjuk. Ezután az almát és kenyeret, valamint a póré harma
A fácánt bepácoljuk, majd fűszerekkel ízesítjük. Utána vajat és olajat hevítünk, majd 10 percig pároljuk benne. A póréhagymát felaprítjuk majd a borral, alaplével és a sz
A gyümölcsöket és a gombát negyed órára forrásban lévő vízbe áztatjuk, majd az egészet felkockázzuk. A pulyka húst is kockákra vágjuk, majd leturmixoljuk a tojásfehérjéve
A felszeletelt gombát egy ek. vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a maradék vajat és a felaprózott hagymát is. Sózzuk, borsozzuk, a petrezselyem kétharmadát is belekeverjü
A fácánokat sózzuk, borsozzuk, majd olajban 2 percig pirítjuk őket. Ekkor hozzáadjuk a rozmaringleveleket és az összepréselt borókabogyót, és még 1-2 percig így pirítjuk.
Ugrás a lap tetejére >>