A csirkeaprólékot vágjuk apróbb darabokra, és sózzuk be. Forró olajbon forgassuk meg, borsózzuk, és annyi vizet öntsünk rá, hogy ellepje a húst.
Addig pároljuk, amíg a
Csirkemelleket közepüknél vágjuk félbe. Vágjuk össze finomra a bazsalikomot. A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg, és hagyjuk pár percig állni, mielőtt össze
Melegítsük fel az olajat és a csirke mindkét oldalát süssük meg 10 perc alatt. Adjuk hozzá a hagymát és pároljuk puhára. Locsoljuk meg a narancs-és citromlével. Fedjük le
Vágjuk apró darabokra a húsokat, majd dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a felaprított petrezselyemmel, a tojással és a zsemlemorzsával. Fűszerezzük ízlés szerint sóv
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg pecorino-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk körtével. Szór
Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd hozzákeverjük a felaprózott, párolt hagymát, a paprikakrémet, a pirospaprikát, a paradicsompürét és a tojást. Ezután sóz
Egy cserépedényt kirakunk a császárszalonna szeletekkel, majd rátesszük a zöldséges lében megfőzött csirkedarabokat. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a feldarabolt hagymákka
A csirkemelleket húskalapáccsal kicsit megütögetjük, és bedörzsöljük sóval, borssal. Egy serpenyőben forró vajon megsütjük.
A megpirult szeleteket tegyük tűzálló tálra,
Ugrás a lap tetejére >>