A lisztet elkeverjük a sóval és a borssal, majd félreteszünk egy evőkanállal, és a többiben megforgatjuk a csirkeszeleteket. Ezután olajban mindkét oldalukat megsütjük, é
A csirkemellek oldalait megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és sütőben készre sütjük. Eközben a felaprózott mogyoróhagymát megpirítjuk, felöntjük a keményítős narancslév
A csirkét besózzuk, borsozzuk, majd olajon megpirítjuk. Eközben egy jénaiba tesszük a fokhagymát és a hagymát, és kb. 5 percig sütjük. Ekkor felöntjük a borral és a húsle
Forrósítsunk fel 1 ek. olívaolajat és repceolajat. Tegyük bele a csirkemellfiléket, és süssük aranybarnára. Adjuk hozzá a narancslikőrt. Főzzük pár percig. Rakjuk bele a
Az olajat forrósítsuk fel, és a csirkemell mindkét oldalát pirítsuk meg benne. Vegyük ki, és tegyük bele az olajba a hagymát, az apróra vágott fokhagymát, és a fehérrépát
Öntsük le a tésztát forró vízzel és 5-10 percig hagyjuk ázni. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot magas hőfokon, tegyünk bele 1 evőkanál olajat. A tojásokat
A zöldpapkikákat félbevágjuk, magját kiszedjük, olajba forgatjuk, majd addig grillezzük, amíg héja megfeketedik. Utána nedves konyharuhával beborítjuk, és amikor kihűlt,
A csirkét megtisztítjuk, szétszedjük, majd vajat hevítünk, és körbepirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paradicsomlevet, sózzuk, borsozzuk, és vizet öntünk hozzá. Lefedve,
Ugrás a lap tetejére >>