Mindegyik csirkemellhez vajazzunk meg egy alufóliát. Vajazzunk ki egy sütőlemezt is.
Keverjük össze a töltelékhez valókat.
Csirkemellbe vágjunk zsebet, és töltsük bele
A csirkét megtisztítjuk, majd sóval ízesített vízben megfőzzük. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A levéből kiszedünk fél litert, belekeverünk 6 dkg vajat, és a rizst megfőz
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, megsózzuk, és olajban kisütjük, majd cseréplábosba tesszük. A csirke olajában megpirítjuk a felszeletelt fokhagymát, és az apóra vágot
A megtisztított csirkét vágjuk darabokra.
A zúzott fokhagymát és az összevágott hagymát futtassuk meg a vajban, majd keverjük hozzá a húst is. Fűszerezzük a fahéjjal, a
A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát megsütjük. A megmaradt olajban megpirítjuk a felszeletelt paprikákat és gombát, valamint a felaprózott hagymákat.
A nyársakat hideg vízbe áztasd 30 percre.A joghurtot,fokhagymát,paprikát,köménymagot,citromlevet,petrezselyem zöldjét,oreganót,és a borsot keverd össze egy edénybe.A nyár
A húst egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a gyömbért és az újhagymát, majd felöntjük vízzel. Forrástól számított fél órát főzzük, majd a húst kiszedjük, felszeleteljük. A fő
Melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Forrósítsunk egy serpenyőben olajat, és tegyük bele a csirkemelleket a bőrös felükkel lefelé. fedjük le, és süssük kis lángon 10 percig.
Ugrás a lap tetejére >>