A csirke combokat megtisztítjuk majd bepácoljuk a fűszerekkel és leöntjük a olívaolajjal. Hagyjuk állni 1-2 órát. A burgonyát főzzük félig majd egy tepsiben a mit olajjal
A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és gyömbért, majd a rákenjük vele a cs
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsály
A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. Sóval és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát felaprítjuk, az almát és répát leresze
Cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a hagymát és megpirítjuk. Felöntjük fehérborral, és beletesszük a kockára vágott almát. Hozzáöntjük az almalevet, és tovább pároljuk. A
A lila hagymát és az almát megtisztítás után vágd cikkekre.Egy serpenyőben forrósíts fel az olajat,a zsályalevelet forgasd át benne nagy lángon.Ezután tedd ki szalvétára,
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssal meg szórt
A combokat vágjuk ketté, a gombát szeleteljük fel, a szalonnát pedig vágjuk apróra. Tegyünk alufóliát az asztalra, halmozzuk rá a szalonnakockákat, rá a sózott csirkecomb
Ugrás a lap tetejére >>