Keverjük össze az olajat a chilivel, majd öntsük rá a húsra, és hagyjuk 20 percig állni.
Keverjük össze a korianderlevelet, petrezselymet és a citromlevet. Adjuk hozzá a
Főzzük meg előre a kukoricacsöveket, majd utána addig süssük a grillen, míg aranybarna nem lesz. Időnként kenjük meg fűszeres olajjal vagy vajjal.
Fűszerpaszta:
Közepes lángon pirítsuk meg szárzon a fahéjat, az édesköményt és a kardamomot. Pirítsuk kb. 1 percig. Tegyük a fűszereket egy mozsárba, adjuk hozzá a kurku
Melegítsük elő a grillsütőt.
Olajjal locsoljuk meg a radicchiót, az édesküményt és a narancsot, majd sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg őket. Tegyük egy salátástálba,
Forraljunk egy kis lábosban vizet. A paradicsomok héját metszük be, majd tegyük a forrásban lévő vízbe 10 másodpercre, majd vegyük ki és tegyük hideg víz alá. Hámozzuk me
Helyezzük a gombát az alumínium sütőtálcára, és süssük 10-15 percig. A tálalás előtt ízesítsük sóval és borssal, majd morzsoljunk rá egy kevés vajat.
Melegítsük elő a grillsütőt. A gombákat locsoljuk meg olajjal, kenjük meg pestóval, és tegyük rá a sajtot. Grillezzük meg őket, majd forrón tálaljuk.
Előkészület: 10 per
Kenjük meg a hal belsejét páccal. Simítsuk az alufóliát beolajozott oldalával felfelé a konyhapultra. Szórjuk a közepébe a kaprot és tegyük rá a halat. Kenjük meg a tetej
Ugrás a lap tetejére >>