Vágjuk fel a húst keskeny csíkokra. Keverjük össze az apróra vágott fokhagymát, a vöröshagymát, a szójaszószt, a repceolajat, a cukrot, a kurkumát, és öntsük a húsra. Fed
Vágjuk kis darabokra az uborkát és a padlizsánt. Paprika bőrét húzzuk le, szedjük ki a magját, és kockázzuk fel. Gombafejeket hagyjuk egészben. Tűzzük fel a nyársa őket.
Vágjuk be a paradicsomokat, tegyük forrásban lévő vízbe, és hagyjuk benne 30 másodpercig. Késsel húzzuk le a héjukat, majd vágjuk félbe és vegyük ki a magokat, majd aprít
Görög pác:
Az olívaolajat keverjük össze a citrom levével, majd adjuk hozzá a fokhagymákat, a vöröshagymákat, a babérlevelet és az oregánót. Hagyjuk 1 órát összeérni, m
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom