» 600 g kardhal, kis kockára vágva » 1/4 csésze extra szűz olívaolaj » 2 ek. friss citromlé » 2 ek. friss oregánólevél » 1 gerezd fokhagyma, finomra vágva » só sé frissen őrölt bors
Szúrjuk rá a halat a nyársakra. Keverjük össze az olajat, a citromlevet, az oregánót és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Forgassuk meg a pácban a nyársakat, fedjük le őket, és tegyük 1 órára a hűtőbe. Melegytsük elő a grillsütőt. Grillezzük meg a nyársakat, amíg átsülnek.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 4-5 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom