Tegyük a húst egy acéltepsibe. Keverjük össze a narancslevet, mézet, fűszerkeveréket, szójaszószt és a szegfűborsot, ez lesz a páclé. Öntsük a húsra, majd lefedve pácolju
Készítsük el a chermoulát. Aprítsuk durvára a koriandert és a mentát. Olívaolaj kivételével dobjuk az összes hozzávaló a turmixgépbe, majd adjuk hozzá az olívaolajat is,
Halakat mélyen vágjuk be mindkét oldalon. Olajozzuk be, helyezzük a rostélyra, és süssük meg mindkét oldalát. Ezután szórjunk a parázsra kaporszálakat és süssük még egy k
Keverjük össze a sót, borsot, hagymaport és a paprikát, majd szórjuk meg vele a húst. Vágjuk le a kenyér héját, majd a szeljük a kenyeret ujjnyi szeletekre, és kockázzuk
Rákok fejét vágjuk le, majd húzzuk nyársra váltogatva 2-3 rákot, lila hagymát és kagylót. Kenjük meg olvasztott vajjal. Készítsük el a rizst.
Készítsük elő a grillsütőt,
Dinszteljük meg a hagymát. Keverjük el vele a fokhagymát és a kurkumát. Húzzuk le a citromfű külső rétegét, és aprítsuk finomra. Adjuk a hagymához a chilivel és a gyömbér
Egy cikk kolbászt két hosszúkás szalonnadarab közé tesszük. Alufóliába csomagoljuk, betesszük a parázsba, és 15 percig sütjük. Kicsomagoljuk, feldaraboljuk, majd összekev
Kukoricacsöveket belső, zöld leveleikkel tegyük egy hideg vízzel töltött tálba, és hagyjuk ázni 30 percig. Öntsük le róla a vizet, majd húzzuk egyenként hátra a héjukat,
Ugrás a lap tetejére >>