Tisztítsuk meg a halakat, és fűszerezzük be. Kenjük be olajjal és rakjuk fóliába. Süssük 20 percig.
Vágjuk apróra a fokhagymát, mentát, petrezselymet, és adjuk hozzá a tejben áztatott kenyérbelet. Keverjük bele a tojássárgáját és a lisztet. Fűszerezzük. Adjunk hozzá apr
Keverjük össze a mártást az olajjal, és kenjük be vele a húst. Tegyük pár órára a hűtőbe.
Simítsunk a konyhapultra két ív vastag fóliát. Helyezzük rá egy-egy darab oldal
Rakjuk a húst egy lapos edénybe, öntsük rá az olajat, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Dörzsöljük be vele a húst, majd tegyük a hűtőbe.
A cukkinit szeleteljük fel, és
Olvasszuk fel a vajat és keverjük bele a felszeletelt mogyoróhagymát. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá az apróra vágott metélőhagymát és petrezselymet, majd fűszerezzük
Szár helyén vágjuk ki a paradicsomot, hogy beletehessük az olajat, sót, borsot, kakukkfüvet és babért. Tegyük a grillre és süssük 15 percig.
Kenjük be citromlével és pár perce dobjuk forrásban lévő vízbe a gombafejeket. Adjuk hozzá az olvasztott vajhoz a sajtot és a prézlit, majd a pirospaprikát. Fűszerezzük.
Klopfoljuk ki a húst, dörzsöljük be egy kis olajjal, majd szórjuk meg oregánóval és citromborssal. Tegyük egy rétegben tálcára. Rakjuk a hűtőbe.
Szuvlakihoz vágjuk a bár
Ugrás a lap tetejére >>