Tegyük a fondüstálat a forró rácsra, öntsük bele a besamelmártást, és melegítsük föl. Adjuk hozzá a sajtot, kevergessük fakanállal. Keverjük bele a fehérbort, hogy egység
Késsel vágjuk a karaj zsíros rétegébe átlós hálómintát. Sózzuk, borsozzuk.
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit, majd simítsuk a hús vékony részére. Göngyöljük össze,
Kolbászokat húzzuk nyársra. Készítsük elő a grillsütőt kétzónás sütésre. Olajozzuk be a rácsokat. Tegyük a kolbászt a kevésbé forró részre. Mikor a kolbászok épp csak kez
Vágjuk fel a banánt átlós szeletekre, a szalonnát pedig hosszú csíkokra. Csavarjuk a banánt a szalonnába, majd a pálcikával tűzzük össze őket és kenjük be a páccal.
Kész
Grillezzük félkészre a kolbászokat, majd hagyjuk kihűlni, és vágjuk őket 4-4 egyenlő darabra. Hosszában szúrjuk a barackkal váltogatva a nyársakra.
Készítsük elő a gril
Vágjuk a húst 1-2 cm vastag szeletekre, majd ugyanígy a szalámit is, és végül felezzük el. Uborkát vágjuk kis darabokra. Váltakozva szúrjuk a nyársra. Addig süssük a nyár
Szójuk meg a húst húspuhítóval, és hagyjuk szobahőmérsékleten állni 20 percig.
Vágjuk a kenyeret ujjnyi vastag szeletre. Keverjük össze a fokhagymás vaj hozzávalóit, ma
Vágjuk a húst dobókockányi darabokra. Öntsük rájuk a páclevet, majd fedjük le és rakjuk a hűtőbe 12 órára.
Forrásban lévő vízben főzzük meg együtt a burgonyát és az édes
Ugrás a lap tetejére >>