Gombákat megtisztítjuk, de bőrét nem húzzuk le. Sózzuk, majd konyakba mártjuk. Baconszalonnával körbetekerjük, majd alufóliába tekerjük. 45 perc alatt megsütjük.
Vágjuk vízszintesen félbe a pidéket. Keverjük össze a vajat, fokhagymát, bazsalikomot, fenyőmandulát, majd kenjük meg vele a kenyereket. Szórjuk meg mozzorellával, és teg
Dörzsöljük be a húst olajjal és a fűszerkeverékkel. tegyük bőrös oldalával lefelé mély edénybe. Rakjuk a hűtőbe 2 órára, majd hagyjuk sütés előtt szobahőmérsékleten állni
Törjük össze a rákhúst, és tegyük egy tálba. Garnélát szedjük külön tálba. 3. tálba keverjük össze a sárgarépát ás a kókuszreszeléket. Vágjuk félbe a lavashlapokat.
Kész
Vágjuk fel a hagymákat és áztassuk sós vízbe addig, míg megpuhulnak, és aprítsuk le turmixgépben. Készítsünk fehér rántást vajból és lisztből. Keverjük hozzá a hagymapüré
Lisztezzük be a májakat, kenjük meg olajjal és rakjuk őket a rostra, majd süssük 3 percig mindkét oldalát. Fűszerezzük és locsoljuk meg citromlével, és tálalás előtt szer
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom