Tisztelettel, ma megosztom a menüket ,ami már tegnap kezdődött ,- megpróbálom röviden összehozni.-Három a magyar igazság,és ez három napi egytál étel!
1.Tehát:
A céklát nagyon alaposan megmossuk, tepsibe tesszük, lefedjük, majd előmelegített sütőben majdnem puhára pároljuk. Utána meghámozzuk, és durvára reszeljük. A tormát meghá
A zöldségeket vékonyra szeljük majd egy nagyobb edénybe téve összekeverjük s a a cukrot sót a felsorolt tartósítókat rászórjuk, és alaposan összekeverjük, s a kamrába tév
Gyaluljuk le a megmosott uborkát, hagymát és zöldparadicsomot és együtt sózzuk le őket. A paprikát karikázzuk fel, ezután az uborkát nyomkodjuk jól ki. Rétegenként rakjuk
Az uborkát jó alaposan megmossuk, majd egy nagy edénybe tesszük. A vizet az ecettel, sóval és cukorral felforraljuk, majd az uborkára öntjük. Fél órát állni hagyjuk, majd
A cukkini héját levágjuk, majd vastagabb karikákra vágjuk. A paprikákat is felkarikázzuk, majd a cukkinivel és a tormával üvegekbe rétegezzük. Az ecethez ugyanannyi vizet
A cukkini héját levágjuk, félbevágjuk, magjait kiszedjük, húsát feldaraboljuk, és megsózzuk. Néhány órát állni hagyjuk, majd a kaporral együtt üvegekbe rakjuk. Ecetes, cu
A friis borsót kifejtjük, majd átrostáljuk. 4 percig befőzzük a borsót, majd lehűtjük, és üvegbe töltjük. Enyhén sós, cukros vízet öntünk rá, amit előtte felforraltunk, m
Ugrás a lap tetejére >>