Az uborkát alaposan megtisztítjuk, majd forró vízbe tesszük néhány pillanatra. Utána megszárítjuk, majd a kaporral egy ötliteres üvegbe rétegezzük. (Alulra és felülre kap
Az uborkát alaposan tisztítsuk meg, majd tegyük üvegekbe. A hozzávalókat keverjük össze, majd öntsük az uborkákra, és zárjuk le az üvegeket. Ha a leve leapad, töltsük utá
Mossuk meg, majd gyaluljuk le az uborkákat, sózzuk le őket és hagyuk állni a sóban. Két óra múlva nyomkodjuk ki az uborkát, és ismételjük meg a folyamatot. Mikor már telj
Az uborkákat alaposan megmossuk, majd héjastul felkarikázzuk, és megsózzuk. 3 órát állni hagyjuk, majd kicsavarjuk, és szétterítjük egy konyharuhán. Amikor megszikkadt, h
Egy 5 liters üvegbe tegyük bele a megmosott ubokákat, és forrázzuk le a timsós vízzel. Egy éjszakát hagyjuk állni, majd másnap tisztí vízzel öblítsük le. Tegyünk az üvege
Mossuk le alaposan az uborkákat, és csak ezután rakjuk őket üvegbe. Előtte az üveg aljára tegyünk kaprot, tormát, egészborst és ha van rá lehetőségünk, meggyfalevelet. Ön
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom