Megmossuk és fedaraboljuk a paprikát, és enyhén sós vízben 2 percig főzzük. Megmossuk a paradicsomot is, megfőzzük, és áttörjük, majd sűrűre főzzük. Megtöltjük az üveget
A paradicsomokat meghámozzuk, kimagozzuk. A cukkinit felszeleteljük, olajon megpirítjuk. A paprikát elnegyedeljük, magjait és az ereket kivágjuk, majd néhány percig forró
A padlizsánt és a paprikákat sütőben sütjük, amíg a héjuk hólyagos nem lesz, majd lehúzzuk a héját. A padlizsánt összezúzzuk, a paprikákat felaprítjuk. A paradicsomot puh
Mossuk meg az érett paradicsomokat, majd főzzük őket puhára. Törjük le, mikor megfőtt és az így kapott levet forraljuk fel. Töltsük előre melegített üvegekbe, és azonnal
A megmosott patisszonok szárát levágjuk, majd üvegekbe tesszük. Kaprot teszünk a tetejére. Ecetes, sós, cukorral, borssal és tormával ízesített vizet forralunk, hozzáadun
A patisszon héját levágjuk, húsát feldaraboljuk, majd a zöld paradicsommal és uborkával együtt üvegekbe tesszük. Ecetes, cukorral, sóval, borssal, mustármaggal, tormával
A cukkinit és a répát csíkokra vágjuk. A vizet ecettel, fűszerekkel, sóval, cukorral felforraljuk, ebben 10 percig főzzük a sárgarépát, majd kivesszük a léből. A cukkini
Alaposan megmossuk és megtiszítjuk a kaprot, majd megszárítjuk. Egy üveg aljára sót teszünk, rá egy sor kaprot és ezt így rétegezzük, míg az üveg tele nem lesz. Felülre s
Ugrás a lap tetejére >>