A tésztát főzzük ki sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük át, majd csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük egy salátástálba 2 evőkanál olajjal, és
A pennét főzzük meg sós vízben. Keverjük össze a paradicsomot, a fokhagymát, a bazsalikomot és az olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Egy tepsit
A zöldségeket feldaraboljuk, az olívabogyót félbevágjuk, majd összeforgatjuk a tésztával. A halat kiemeljük az olajból majd összezúzzuk. Az olívaolajat, borecetet, citrom
A tésztát főzzük meg sós vízben. Szűrjük le és tegyük hidegbe. Szárítsuk meg konyharuhán, majd adjuk hozzá a tonhalat, az articsókát, a hagymát, az olajbogyót, a paradics
Sózzuk be a paradicsomot, hagyjuk 1 órát állni. Tegyük a tonhalat egy salátástálba, törjük össze villával, adjuk hozzá a paradicsomot, az olajbogyót, az újhagymát, a zell
A padlizsánt 5 mm vastagra szeleteljük, és megszórjuk tengeri sóval. Lefedjük, és súlyt helyezünk a tetejére. 1 órát állni hagyjuk. Leöblítjük, és megtöröljük, és 4 perc
A szárzellert megmossuk, és 1 cm-es darabokra vágjuk, majd 1 liter sós vízben 12 percig főzzük. Langyos vízbe áztatjuk a mandulát, a mogyoróhagymát finomra vágjuk, a zell
3 liter sós vizet felforralunk, és a tésztát kifőzzük. Egy másik fazékban 2 liter sós vizet is felforralunk, és a cukorborsót megmossuk, végeit levágjuk, és kis időre a f
Ugrás a lap tetejére >>