Öntsünk forrásban lévő vizet a kínai metéltre, és főzzük 3 percig. Szűrjük le és vágjuk össze kis darabokra.
Sárgarépát hámozzuk meg, majd vágjuk pálcikavékony darabokr
A üvegtésztát és a gombár külön edényben 30 percre langyos vízbe áztatjuk. Felforralunk 2 liter sós vizet. A zöldbabot megmossuk, és darabokra vágjuk. Kis időbe a forrásb
A legyalult káposztát egy tálba helyezzük, ezután hozzáadjuk a hosszában felszeletelt kínai kelt. A mogyoróhagymát vékonyra szeleteljük és a felaprított korianderrel együ
A tésztát főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le. A tésztához keverjük hozzá a füstölt lazac darabokat, a feta sajtot. Ízesítsük sóval, rózsaborssal, és locsoljuk meg olív
A kagylótésztát főzzük meg és mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldbabot, majd így együtt addig főzzük, míg a tészta átfő és a bab puha nem lesz. Készítsük el az
Forraljunk sós vizet. Főzzük meg benne a tésztát, majd szűrjük le.
Kis fazékba forraljunk sós vizet, főzzük meg benne a zöldbabot.
Tegyük tálba a szardíniát, öntsük rá
3 liter sós vizet felforralunk, és kifőzzük benne a tésztát, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. A húst kockára vágjuk. A sárgarépát megpucoljuk, és lereszeljük. A
Az öntethez a tejfölt elkeverjük a majonézzel, és sóval ízesítjük. A hagymát, sonkát és sajtot felkockázzuk, a szőlőt alaposan megmossuk, és leszemezzük. A zöldségkeverék
Ugrás a lap tetejére >>