Főzzük meg a rizstésztát a csomagolás szerint. Szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, majd csöpögtessük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a garnélarákokat, a koriandert, a
Sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. Szórjuk rá a pármai sonkát és a gorgonzolát. Locsoljuk meg olívaolajjal, ízesítsük sóval, borssal. Keverjük finoman össze
A grépfrút vágjuk félbe, a húsát szedjük ki ,vágjuk fel apróra. A héjakat tegyük hűtőbe. Keverjük össze a kukoricát, a grépfrútot, az olajat és a majonézt egy salátástálb
A póréhagymát tisztítsuk meg, és karikázzuk fel. Olívaolajon pároljuk puhára. Sós vízben főzzük ki a tésztákat, majd szűrjük le. A szalonnát süssük meg zsiradék nélkül. K
Először a rizstésztát puhulásig áztatjuk forróvízben (úgy 5-10 perc), majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és egy tálba helyezzük. A csilit és a gyömbért kis lángon az
Főzzük meg a tésztát a csomagolás szerint. Szűrjük le és tartsuk hideg víz alá, majd csöpögtessük le. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá az összetépkedett kacsahúst, a mogyoró
A tésztát sós vízben főzd ki. Öblítsd le, keverd el az olívaolajjal, és hagyd kihűlni.
A zöldpaprikát kockázd fel, add a tésztához a feldarabolt lazachússal együtt.
A
A tésztát sós vízben ropogósra pároljuk, hideg vízzel mossuk át és csöpögtessük le.
A vörösborecetet jól dolgozzuk össze az olajjal és a mustárral. Ízlés szerint sóval é
Ugrás a lap tetejére >>