A
lencsét leöblítjük. Felforraljuk a húslevest, és a
lencsét 10 percig főzzük benne. A tésztát
sós
vízben kifőzzük. A
hagymát finomra vágjuk, a
céklát csíkokra. A répát megpucoljuk, és vékony csíkokra vágjuk. a pórét felkarikázzuk. A
citromlevet összekeverjük az olajjal, a
sóval,
borssal, őrölt szegfű
borssal és a fűszer
paprikával. a füstölt húst csíkokra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk.
A
lencsét és a tésztát leszűrjük, megvárjuk míg kihűlt. Ezután összekeverjük a répával, a póréval, a
hagymával és a füstölt hússal. A
salátára ráöntjük az öntetet, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>