Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Hagymát vékony szeletekre vágjuk, kevés ecettel ízesítve az elkészített salát
Káposztát csíkokra vágjuk, sózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott zöldpaprikát. Összekeverjük és ráöntjük a salátalevet. Metélőhagymát, búzacsírát a
Káposztát vékony csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Paradicsomot hasábokra vágjuk és belekeverjük a salátába. Felaprított
Káposztát csíkokra vágjuk, a répát finomra reszeljük és feketeribiszke-szörppel meglocsolva belekeverjük a salátába. Mazsolát, dióbelet adunk hozzá.
Fejes káposztát csíkokra vágjuk, sózzuk, cukorral, ecettel ízesítjük, ráöntjük a salátalevet. Sárgarépát és zellert lereszeljük és a salátába keverjük. Mazsolát, diót adu
Fejes káposztát csíkokra vágjuk, meghámozott és kibelezett tököt lereszeljük, sózzuk és kevés cukrot teszünk rá, összekeverjük és ráöntjük a salátalevet.
Káposztát csíkokra vágjuk, uborkát hámozás nélkül lereszeljük, majd ecettel, sóval, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a felaprított hagymát és összekeverjük. Mazsolát, aprít
Káposztát csíkokra vágjuk, uborkát hámozás nélkül durvára reszeljük vagy vékony szeletekre vágjuk, ecettel, sóval, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a salátalevet és összeke
Ugrás a lap tetejére >>