» 8 natúr joghurt » 1 natúr joghurt 5dl-es legyen ( nagy ) » 1 doboz 2 dl-es tejföl » 3 kanál light majonéz » 2-3 gerezd fokhagyma » só , bors » szárított petrezselyem » 5-6 db savanykás alma » 1 doboz 400g-os kukorica konzerv » 20dkg kockára vágott trappistasajt » 20dkg kockára vágott csirke vagy pulykamell sonka
A joghurtokat a tejföllel , a majonézzel a fűszerekkel és a fokhagymával kézi habverővel jól elkeverjük .
Ezután a kockára vágott almát , a sonkát , a sajtot és egy doboz kukorica konzervet bele tesszük és jó alaposan összeforgatjuk .
Egy - két órát állni hagyjuk a hűtőben , tálalás előtt , hogy az ízek jól összeérjenek .
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom