Zabpelyhet tejbe áztatjuk. Bogyó gyümölcsöket egészben vagy félbe vágva hozzáadjuk a zabpehelyhez. Mazsolát, diót szórhatunk rá.
Zabpelyhet beáztatjuk a tejbe és hagyjuk megduzzadni. Összevágjuk a csonthéjas gyümölcsöket és hozzáadjuk a zabpehelyhez. Mazsolát és diót szórunk rá.
Zabpelyhet beáztatjuk a tejbe és hagyjuk megduzzadni. Hozzáadjuk az aszalt almaszeleteket vagy a szárított őszibarackot, de előtt 12 órára vízbe áztatjuk. Mazsolával, dió
Hámozzuk le a citromfű külső rétegeit. Aprítsuk finomra a fehér, gumós részét: a felső, rostos részekre nem lesz szükség. Tegyük egy lábasba a citromfüvet, 1/2 bögre vize
Hámozzuk meg a narancsokat, a fehér részükkel együtt. Szeleteljük fel, és helyezzük el egy mélytányéron.
Egy tálban keverjük össze a cukrot, a fahéjat és az esszenciát.
Pucoljuk meg a kivit és a banánt, vágjuk fel karikákra, tegyük kehelybe. Locsoljuk meg a citromlével. Mossuk meg a ribizlit, csepegtessük le, majd tegyük egy edénybe a sz
Hámozzuk meg a kivit, és vágjuk vékony szeletekre. A narancsot és a grépfrútot is hámozzuk meg, és szedjük gerezdjeire. A citromot vágjuk félbe, facsarjuk ki a levét, és
Meghámozott körtét szeletekre vagy kockára vágjuk, citromlével, rummal, cukorral ízesítjük és a mazsolával együtt a salátába keverjük. Csokoládéreszeléket adunk hozzá.
Ugrás a lap tetejére >>