A mandulapelyhet 2 perc alatt süssük aranyszínűre. a fügék tetején vágjuk 2 nyílást, majd szórjuk meg mindegyiket 2 evőkanál cukorral. Süssük őket 5 percig. Közben keverj
A meggyet megmossuk, majd 10 dkg-ot kimagozunk, és a citrommal együtt felaprítjuk. Utána összekeverjük a sajttal.
A salátát szétszedjük, megmossuk, majd leszárítjuk. A n
Egy tálban elkeverjük az olajat és a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk. Az avokádót kimagozzuk, felszeleteljük, a barackot kimagozzuk és elfelezzük, majd mindegyiket a
A dinnyét felszeleteljük, kimagozzuk, majd 2-3 cm híján levágjuk a héjukat. A szeletekre rátesszük a sonkaszeleteket, majd megborsozzuk őket. Végül ízlés szerint zsemléve
Meghámozott és magtalanított dinnyét kockára vágjuk, narancs levével marinírozzuk és belekeverjük a lereszelt és megcukrozott almát. Mazsolát vízben kissé megduzzasztjuk
Zabpelyhet beáztatjuk a tejbe és hagyjuk megduzzadni. Dinnyét kimagozzuk, felkockázzuk és hozzáadjuk a zabpehelyhez. Mazsolát, diót szórhatunk rá.
Sárgadinnyét kimagozzuk, felkockázzuk, meglocsoljuk citromlével és likőrrel, üvegtányérokba tesszük és megszórjuk dióval.
Szamócát a cukor 2/3 részével rövid ideig állni hagyjuk. Grape-fruitot meghámozzuk, felkockázzuk, megcukrozzuk és a szamóca közé keverjük. Tejszínhabbal tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>