A héjában főtt krumplit meghámozzuk, majd felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Egy lábosba vizet töltünk, ecetet, sót teszünk bele, majd ebben kb. tíz percig főzzük
A mazsolát megmossuk, megtisztítjuk, egy lábosba tesszük, majd hozzáöntjük a citromlevet és annyi vizet, hogy ellepje. Így felforraljuk, majd kb. húsz percig állni hagyju
Egy lábosba kb. fél liter vizet töltünk, majd ecetet, cukrot és sót teszünk bele, és felforraljuk. Ezalatt a lila hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd az összes fűs
A kagylót leszűrjük, levét egy tálba öntjük, és belekeverjük a majonézt, a salátaolajat, a tejfölt, a citromlevet, a konyakot, a reszelt citromhéjat, a borsot, az összepr
Főzzük 10 percig a krumplit. Leszűrés után tegyük egy tálba. Forgassuk meg a forró krumplit az olajba. Sózzuk- borsozzuk és adjuk hozzá a köményt. Tegyük félre. Szórjuk r
A tejfölt egy tálba tesszük, majd belkeverjük a krémsajtot, a kefirt, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. A zellerzöldet megmossuk, felaprózzuk, majd a mártásb
A retket megtisztítjuk, lereszeljük, majd megsózzuk, és állni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben a krumplit meghámozzuk és felkarikázzuk. A tejfölhöz hozzákeverjük a citromle
A póréhagymákat mossuk meg és főzzük 12-25 percig sós forrásban lévő vízben. Konyharuhában szárítsuk le. A burgonyát főzzük sós vízben, vagy pároljuk gőzpárolóban 20 perc
Ugrás a lap tetejére >>