A krumplit főzzük 20 percig forrásban lévő sós vízben. Amikor kész öntsük le róla a vizet és tegyük félre. A szalonnát vágjuk fel kis darabokra. A mentalevelet mossuk meg
A burgonyát 1 órán át közepes lángon főzzük lefedve. A meghámozott hagymát vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból, a fehér ece
A burgonyát főzd meg héjában. A majonézt keverd simára tejföllel, add hozzá a citrom levét, őrölt borsot,sót, apróra vágott tárkonyt és borsikafüvet.
A megfőtt burgonyát
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és egy salátástálba tesszük. Az alma magját kiszedjük, felkockázzuk, majd citromlevet locsolunk rá. A tojások héját leszedjük, a vör
A húslevest egy tálba öntjük, majd hozzákeverjük a tejfölt, a majonézt, az összepréselt fokhagymát, a borsot, a gyömbért, a citromlevet és a sót. A húst, a zöldséget és a
A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük, meghámozzuk, és felkockázzuk. A sonkát apróra ledaráljul, majd a tejfölbe keverjük a citromlével, a sóval, a füstízű sóval,
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk apróra, és forrásban lévő sós vízben főzzük meg 10 perc alatt. Karikázzuk fel a kolbászt, tegyük a burgonyához. Keverjük bele a mustárt,
A majonézhez adjuk a tejszínt, a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd az egészet alaposan összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk. Eközben a krumplit héjában meg
Ugrás a lap tetejére >>