Keresett szó : grill (167 db)
A süllőt elfelezzük, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az ánizst és 2 ek. olajat, majd ebben pácoljuk 1 órát a halat. Eközben a felforralt tejben
A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, közben a tésztát forró vízbe
A chilit és a gyömbért keverd össze az étolajjal, lime lével és a héjával. A felét öntsd egy edénybe vagy tányérra. A lazacszeleteket tedd az edénybe és öntsd rá a maradé
A mézet, a szójaszószt, a gyömbért és a szezámolajat keverjük össze egy tálban, majd melegítsük fel és forraljuk fel. Húzzuk félre és 3 evőkanálnyit tegyünk félre belőle.
Halakat pucolás után hosszában kettéhasítjuk, sózzuk, megkenjük olajjal. Olajos ronggyal átkenjük a grillrácsokat, ráhelyezzük a halat, olajjal kenegetjük és megsütjük.
Tegyük a halat tálba. Egy csavaros üvegbe tegyük bele az olajat, a citromlevet, az oregánót, a sót és a borsot, és jól rázzuk össze. A keveréket öntsük a halra. Forgassuk
Az olívaolajat dolgozzuk össze a felaprított metélőhagymával, a zúzott fokhagymával, a kifacsart citrom levével, sóval és borssal. Ebben a keverékben pácoljuk a megtisztí
A halakat 4-4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Négyzet alakú celofánra rakjuk a lazacot, arra a parajt, majd egy másik halfilét, és az egészet feltekerjü
Ugrás a lap tetejére >>