Az ananászt felkockázzuk, leöntjük a cukorral, kevés vízzel, és sziruppá főzzük. A fűszereket megpirítjuk a gí-n, majd hozzáadjuk a rizst, felöntjük vízzel, megsózzuk, és
A csirkét feldaraboljuk. A fokhagymát összezúzzuk, a zöldhagymát felaprítjuk, majd a sóval, paprikával, citromhéjjal és a szardellapasztával összekeverjük. Bekenjük vele
A kacsaaprólékból és belsőségekből levest készítünk, majd leszűrjük, félre tesszük. Eközben a feldarabolt kacsát megpirítjuk, majd amikor aranybarnára sült, megszórjuk a
Az ananászkarikák közepét megtöltjük a sajttal, rászórjuk a porcukrot, és jól behűtjük.
A kenyérszeletet felkockázzuk, majd forró olajban megpirítjuk, és egy mély tálba tesszük. A paradicsomot, zöldpaprikát, uborkát és a hagymát kockákra vágjuk, és a pirítot
A csicseriborsót bő vízben 12 órán át állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük.
Egy liter vízben főzni kezdjük a csicseriborsót, majd egy kis idő után hozzáadjuk a marhahúst,
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Néhány perccel később belekeverjük a feldarabolt paradicsomot, majd felöntjük a
Pucoljuk meg a póréhagymát, folyó víz alatt öblítsük át, daraboljuk fel és pároljuk meg 3 perc alatt sós vízben, majd szűrjük le. Ezután a felhevített vajon letakarva 10
Ugrás a lap tetejére >>