Madarakat kívül-belül megsózzuk, megborsozzuk, mellüket befedjük vékonyra vágott sonkaszeletekkel. Zsiradékban megpároljuk a hagymát és a zöldséget, ráfektetjük a galambo
Kacsát besózzuk, 1 napra hideg helyre tesszük, majd megmossuk, ismét megsózzuk, és vékony füstölt szalonna-szeletekbe burkoljuk. Cérnával rákötözzük, tűzálló tálba tesszü
Libát megsózzuk, és a borjúcsonttal, 1-2 kanál zsírral együtt, locsolgatva, puhára pároljuk. A lencsét a nyers sonkával külön főzzük meg.
A kész libát feldaraboljuk, tű
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom