Zöldpaprikát apróra vágjuk, hagymát lereszeljük, és hozzáadjuk a szétnyomkodott juhsajtot. Paradicsompürét olajjal, majd tejföllel összekeverjük, és ízesítjük. Az öntet u
Cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, hozzáadunk egy kevés lisztet, és a kétszeresére kelesztjük. Vajat kikeverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk az élesztőt, lisztet, s
Leforrázzuk a hússzeleteket, leöblítjük, és megszárogatjuk őket. Bedörzsöljük őket fokhagymával, és egymásra téve fél órán át állni hagyjuk. Sózzuk, majd lisztbe, tojásba
Tonhalat sós, citromos vízben 10 percig főzzük. Miután kihűlt, kockára vágjuk, összekeverjük a karikára vágott zöldpaprikával, szeletelte paradicsommal, metéltre vágott f
Reszelt almát elkeverjük a tormával, hozzáadjuk a húslevest, összekeverjük, majd citromlevet adunk hozzá.
Meghámozzuk a tököt, és ujjnyi vastagra vágjuk. 10-10 darabot cérnával összekötünk, és sós, cukros vízben 5 percig főzzük. Leszűrjük, cérnát eltávolítjuk, tököt tűzálló t
Burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, két végét levágjuk, kiskanállal kivájjuk és megtöltjük.
Töltelék úgy készül, hogy az összevágott gombát és sonkát vajban megpároljuk,
Szalonnát kisütjük, zsírjában megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott uborkát, negyedekre vágott paradicsomot, cikkekre vágott paradicsompaprikát, és a fűszere
Ugrás a lap tetejére >>