Pontyot szeletekre vágjuk, megsózzuk, tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a pezsgőt, és addig sütjük, míg a pezsgőt fel nem itta. Összevágott gombát megpároljuk a vajban, meg
Zöldborsót 25 g vajban megpároljuk, hozzáadjuk a rákokat, tojást, kinyomott zsemlét, tejfölt, sót, jól összedolgozzuk, csirke hasüregébe töltjük, összevarrjuk. Zárható, t
Fél barackot először porcukorba, felvert tojásba, majd morzsába mártjuk, és olajban kisütjük. Vanília és bormártással fogyasztjuk.
Húst és a szalonnát egyenlő kockákra vágjuk, hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk. Fűszerezzük, és grillsütőben megsütjük. Különleges ízét attól kapja, hogy a grillre sz
Rizst egy kissé sós tejben puhára főzzük. Miután kihűlt, gombócokat formálunk belőle, lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és forró olajban kisütjük. Húshoz tálaljuk.
A vajjal habosra keverjük az összevágott szardellát, a reszelt sajttal, tojássárgákkal, és hozzáadjuk a kemény habbá vert fehérjéket. Vajazott kagylóba töltjük, megszórju
Barackot mixerben elkeverjük, hozzákeverjük a jégkrémet, tehéntúrót, maraszkinót, 30 g darált mandulát, és habosra keverjük. Málnát szétosztjuk 4 pohárba, ráöntjük a krém
Kétféle húst elvegyítjük 2 ek. vízzel, reszelt hagymával, fűszerekkel, és összedolgozzuk. Rudakat formálunk belőle, pihentetjük 1 órát, majd olajban vagy roston kisütjük.
Ugrás a lap tetejére >>