» 250 g garnélarák » 1 apróra vágott újhagyma » 1 tojás » 2 szeletnyi felaprított kenyér » só » őrölt bors » pár db feldarabolt édesköménylevél » 2 kanál szezámmag » 5 szelet kifli » olívaolaj
Sós vízben kezdjük el főzni a rákot 2-3 percig, ezután lecsöpögtetjük és megpucoljuk. Vágjuk fel és dolgozzuk össze a tojással, az újhagymával, a felaprított kenyérrel. Sóval, borssal és az édesköménylevéllel ízesítjük. Ha jól összeállt kanalazzuk a kifliszeletekre és jól kenjük szét. Megszórjuk szezámmaggal és forró olajban megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom