Ehhez a recepthet szükségünk lesz 4 kis agyagedényre.
Először a kolbászt és a sonkát felszeleteljük, majd jól átsütjük. Levesszük a tűzről és beledolgozzuk a paradicsoms
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk és odatesszük főzni az almaborban. Rászórjuk a felvágott újhagymát, néhány szem borsot és a tárkonyt. Lefedve fél óráig pároljuk. Majd
Szeleteljük fel a póré- és vöröshagymát, pucoljuk meg a paradicsomot, és paszírozzuk le. Tegyük mindet egy serpenyőbe, adjuk hozzá még az olajat, a babérlevelet, a naranc
A kenyérszeletet felkockázzuk, majd forró olajban megpirítjuk, és egy mély tálba tesszük. A paradicsomot, zöldpaprikát, uborkát és a hagymát kockákra vágjuk, és a pirítot
A csicseriborsót bő vízben 12 órán át állni hagyjuk, majd lecsöpögtetjük.
Egy liter vízben főzni kezdjük a csicseriborsót, majd egy kis idő után hozzáadjuk a marhahúst,
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Néhány perccel később belekeverjük a feldarabolt paradicsomot, majd felöntjük a
Leforrázzuk a paprikát, lehúzzuk a bőrét, kimagozzuk és felvágjuk.
A rákokat megfőzzük vízben, amelyet borral, babérlevéllel és sóval ízesítünk.
A feldarabolt nyulat és
A spárgát 10 percig pároljuk sós vízben, lecsöpögtetjük és a vajon megsütjük.
Bedörzsöljük sóval a lazacot, kivajazott tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 10 perc
Ugrás a lap tetejére >>