Áztassuk a mazsolát 1/2 órára hideg vízbe. Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk kis kockára, majd főzzük sós vízben 1/4 óra alatt puhára.
Vagdaljuk apróra a hagymát, törjük
Áztassuk a chile anchót 1/2 órára meleg vízbe. Öntsünk a lencsére annyi vizet, hogy ellepje, majd főzzük fedett edényben 20 percig.
Magozzuk ki a chile anchót, vagdaljuk
Keverjük össze a hozzávalókat egy shakerben, és hűtsük le.
Nagyon hidegen kínáljuk.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük a fűszereket a vajba, majd kenjük be vele a kukoricát.
Mossuk meg a salátát, majd itassuk le róla a vizet. Csomagoljuk a kuko
Áztassuk a chilit 1/2 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki és vagdaljuk apróra. Negyedeljük el a paradicsomot és a hagymát, vágjuk félbe a fokhagymagerezdeket.
Forrósíts
Vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát, morzsoljuk össze a chilit. Vágjuk kis kockára a paprikát, hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk kis kockára. A halfilét és a pol
Áztassuk a húst 1/2 órára ecetbe, majd vegyük ki, itassuk le az ecetet. Áztassuk a chilit 1/2 órára meleg vízbe. magozzuk ki, vagdaljuk fel. A fokhagymagerezdeket vágjuk
Főzzük a kagylót sós vízben 20 percig. A zártalak dobjuk el, a többi tegyük kikent tűzálló tálba. Melegítsük elő a sütőt 250 fokra. Vágjuk kockára a hagymát, a paprikát é
Ugrás a lap tetejére >>