Karikára vágott hagymát és a szeletelt gombát vajban megpároljuk, majd levéve a fedőt zsírjáig pirítjuk, és belekeverjük a tojást.
Negyed liter vízben megfőzzük a kását. Megpirítjuk zsírban a hagymát, kásával összekeverjük, hozzáadjuk a szétnyomkodott juhsajtot és a fűszereket.
Elkeverjük túróval a főtt rizst, hozzáadjuk a zsírban megpirított hagymát, és fűszerezzük.
Langyos, cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt, teszünk hozzá egy kevés lisztet, kétszeresére kelesztjük, majd a többi liszttel és a langyos olajjal hólyagosra dolgozzuk
A túrókat szitán alaposan áttörjük, fűszerezzük és összekeverjük őket.
Hozzávalókból lágy tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, és fánkszaggatóval 5 cm átmérőjű karikákat szúrunk ki belőle. Egyik felébe kerül a töltelék, a másik felét ráhajtju
Szeletelt halat citromos, sós vízben 15 percig főzzük. Elkészítjük a mártást: vajban megpároljuk az összevágott zöldséget, meghintjük liszttel, ráöntjük a bor kétharmadát
Ehhez a recepthez élő halat kell vásárolnunk, mert a hal vérét össze kell kevernünk az ecettel. Vajban megpároljuk a gyöngyhagymát, ráöntjük a sört, fűszerezzük, és 20 pe
Ugrás a lap tetejére >>