A lisztet, vajat, két tojást és egy fehérjét, sütőport, szerecsendiót összedolgozzuk. A kimagozott, kettévágott barcakokat vajjal bélelt, lisztezett tepsibe tesszük, és a
A csirkemellet vágjuk csíkokra, és pácoljuk be. Tegyük 1 éjszakára a hűtőbe. A bambuszpálcákat áztassuk 30 percre hideg vízbe, majd húzzunk fel mindegyikre 2 húscsíkot. G
Vegyük a húst fóliába, ás helyezzük 2 órára mélyhűtőbe. Az eltett uborkához keverjük össze az ecettel, a citromlével, a cukorral és a sóval. Adjunk hozzá 4 ek. vizet. Az
A csirke bőrét leszedjük, kicsontozzuk, és feldaraboljuk.
A cukrot kikeverjük a szójaszósszal, beletesszük a húst, és fél órát állni hagyjuk benne.
Utána olajban megp
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom