Gesztenyét hájastól 15 percig főzzük, majd hideg vízbe tesszük, meghámozzuk és a levesbe téve a vaj és a cukor hozzáadásával puhára főzzük. 10 szemet félreteszünk, a több
Felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, zsírjában átsütjük az összevágott húst, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sárgarépát, fokhagymát, meglocsoljuk borecettel, felenged
Minél több halból főzzük, annál ízletesebb. Összedarabolt halat puhára főzzük, hozzáadjuk a paradicsomot, apróra vágott fokhagymát, borsot, babérlevelet, hozzáöntjük a bo
Fogjunk egy edényt, és tegyünk bele 1,5 liter vizet és a füstölt húst. Főzzük, míg a hús szinte teljesen meg nem puhul, majd adjuk hozzá a felszeletelt zöldbabot és a fűs
Halat kívül-belül megsózzuk, és a hasüregébe babérlevelet teszünk. Nyársra húzzuk, faparázson sütjük, olajjal kenegetjük, és citromlével locsoljuk. Petrezselyemmel díszít
Osztrigát és a kagyló kifejtjük, citrommal ízesített fél pohár vízben pár percig főzzük. Lisztből és olajból rántást készítünk, felengedjük a hallevessel, hozzáadjuk a bo
Paprikát a sütőben megsütjük, bőrüket lehúzzuk, de a paprikát egészben hagyjuk. Lelocsoljuk olajjal, ecettel, ízesítjük, és hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát.
Szeletelt halat megsózzuk, lisztbe mártjuk, és vajban mindkét oldalát megsütjük. Megmaradt zsiradékba beletesszük a hagymát, szeletelt paradicsomot, felkarikázott erős pa
Ugrás a lap tetejére >>