Főzzük meg a
rizst
sós
vízben. Tegyünk a serpenyőbe 10 dkg
vajat, és pároljuk meg benne a darált sertésmájat a lereszelt
hagymával együtt. Mikor már eléggé megpuhult a máj, fűszerezzük
sóval-
borssal és keverjük el a főt rizzsel. Vágjuk be jó mélyen a báránylapockát,
sózzuk,
borsozzuk meg mindenütt. Töltsük bele a májas
rizsünket. Olvasszunk
vajat, és locsoljuk meg a húst. Tegyük az egészet előmelegített sütőbe, és süssük 2 órán át. Folyamatosan locsoljuk meg a levével sütés közben. Ízlés szerinti körettel, citomkarikával és
petrezselyemmel díszítve kínáljuk. 2 és fél óra alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>